Søde sager over bål. I november må vi ty til supermarkedets frosne eller friske bær, er du i skoven tidligere på året, kan du gå på opdagelse i naturen efter årstidens bær og bruge dem i de lækre, luftige, amerikanske pandekager.
4 Personer
8-10 pandekager
1 stk.
æg
1.5 dl
letmælk
1 tsk.
bagepulver
1 spsk.
sukker
1 stk.
nip salt
2 dl
hvedemel
-
smør til stegning
-
friske bær f.eks hindbær, blåbær, brombær
-
marmelade og sukker til pynt
ANNONCE
Sådan gør du
1
Rør pandekagedejen hjemmefra og tag den med i en skål, eller pak ægget godt ind og tag æg, skål, smør, mælk, mel, bagepulver, sukker og salt med dig.
2
Slå ægget ud i en skål og rør det sammen med mælk.
3
Rør bagepulver, sukker, salt og mel i.
4
Sæt en pande over bålet og smelt smørret.
5
Sæt små klatter af dej på panden og for del de friske eller frosne, kogte bær på dem, så de suger ned i dejen.
6
Vend pandekagerne og bag dem færdige på den anden side.
7
Spis pandekagerne med marmelade, sukker eller en frugtsalat af friske bær.