Redaktionen anbefaler
| 2 | kyllingebrystfilet (med skind) |
| - | olivenolie |
| 1 | aubergine |
| 2 fed | hvidløg |
| 1 | rød peberfrugt |
| 2 | tomater |
| 1 spsk. | tørret oregano |
| 1 tsk. | Løgpulver |
| 1 tsk. | tørret dild |
| 1 tsk. | tørret timian |
| - | salt og sort peber |
| 0.5 dl | hvidvin |
| 1 | citron |
| 150 g | feta (gerne fra blok) |
| 100 g | kalamataoliven |
| 2 håndfulde | oregano |
| 1 håndfuld | bredbladet persille |
| 1 tsk. | chiliflager, tørrede |
| - | pitabrød (eller andet brød) |
Mindre kan altid gøre det! Har du ikke alle krydderierne eller det hele til toppingen, så brug det, du har!