Redaktionen anbefaler
| 1.5 tsk. | fennikelfrø |
| 2 stk. | nelliker , hele |
| 2 stk. | kardemommekapsler vi skal bruge frøene |
| 1.5 tsk. | stødt kanel |
| 1.5 spsk. | karry |
| 60 ml | olivenolie |
| 1.5 tsk. | sennepsfrø |
| 20 stk. | karryblade |
| 1 stk. | rødløg , halveret og i tynde skiver (160 g) |
| 10 g | ingefær , skrællet og fintrevet |
| 5 fed | hvidløg , knuste |
| 10 g | Friske koriander , stilkene finthakkede, gem bladene til anretningen |
| 150 g | cherrytomater eller datterinitomater |
| 2 tsk. | Sambal Oelek |
| 1 dåse | flåede tomater (400g) |
| 100 ml | tamarindkoncentrat |
| 300 ml | vand |
| 15 g | muscovadosukker (lys) |
| 5 stk. | æg |
| - | salt |
| - | peber |
| - | ris |
| - | fladbrød eller dit yndlingsbrød. |