Redaktionen anbefaler
| 2 dl | belugalinser , puy- eller delikatesselinser |
| 5 dl | vand |
| 1 spsk. | grøntsagsfond , koncentreret |
| 0.5 stk. | citron saft |
| 2 spsk. | olivenolie |
| - | salt |
| - | peber |
| 600 g | kartofler små og faste |
| 1 stk. | fennikel |
| 1 stk. | løg |
| 3 spsk. | olivenolie |
| 2 fed | hvidløg |
| 0.5 tsk. | chiliflakes , stærke |
| 3 spsk. | tomatpuré |
| 2 dl | hvidvin |
| 0.5 g | safran |
| 5 dl | grøntsagsfond |
| 2.5 dl | piskefløde eller plantefløde for vegansk version |
| 3 spsk. | soja |
| 250 g | små tomater finthakkede kan, udelades |
| 2 dl | mayonnaise |
| 1 fed | hvidløg |
| 2 spsk. | citronsaft |
| - | salt |
| - | chiliflakes kan udelades |
| - | olivenolie |
| - | surdejsbrød |