ANNONCE ANNONCE SNACKS OG TILBEHøR Flødeostekugle på saltstang Denne lækre pindemad er simpel, men utrolig velsmagende og ser delikat ud. Kombinationen af flødeost og saltstænger er genial. 4 Personer Ingredienser 30 g cashewnødder 15 g purløg 0.5 tsk. rørsukker 1 pakke bacon 200 g flødeost - salt - peber - saltstang ANNONCE Sådan gør du 1 Hak nødderne. Gem en spsk. Skær purløg fint. Gem halvdelen. 2 Bland nødder, purløg, sukker i flødeosten. Smag til med salt og peber. 3 Steg bacon sprødt og hak det fint. Bland bacon med de gemte nødder og purløg og rul en tsk. ostefyld, så det bliver dækket af blandingen. 4 Stik en halv saltstang ned i kuglen. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære Guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.