Sprøde kartoffelbidder
- 4 Personer
Ingredienser
600 g | kartofler kolde |
1 dl. | olivenolie |
- | flagesalt |
2.5 dl. | cremefraiche |
1 bundt | purløg |
1 stk. | rødløg lille |
1 tsk. | dijonsennep |
1 stk. | citron (saften) |
- | salt |
- | peber |
Sådan gør du
-
1Giv hver kartoffel et tryk med bunden af et glas, så de flader ud, men ikke så meget, at de går i stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og pensl begge sider med olivenolie. Drys med flagesalt og bag ved 200 grader i 10 minutter, hvorefter de vendes og bages 10 minutter mere. Imens laves dressingen ved at snitte purløg og hakke løget, vend det hele med citronsaft, sennep og cremefraiche og smag til med salt og peber. Server de sprøde, varme kartoffelbidder med dressingen til.