Lynstegt blomkål med rød karry
- 4 Personer
Ingredienser
0.5 stk. | blomkål |
2 cm | frisk ingefær |
1 stk. | lime |
2 stk. | forårsløg |
2 stk. | hjertesalater |
1 tsk. | rød karry |
lidt | fiskesauce |
1 bundt | koriander |
2 spsk. | sesam |
- | chili fintsnittet |
- | chilisauce sød, som dip |
Sådan gør du
-
1Del blomkål i små buketter.
-
2Skræl og riv ingefær. Halver lime og snit forårsløg fint.
-
3Del hjertesalat i både.
-
4Rør rød karry med 1-2 spsk. vand og limesaft. Steg blomkål i lidt olie på en pande eller i en wok ved høj varme i 1-2 min.
-
5Tag det væk fra varmen og vend det med rød karry, ingefær og fintsnittet forårsløg. Og evt. et par dråber fiskesauce, hvis du har.
-
6Anret blomkål i sprøde salatblade og top med sesam, chili og koriander.
Tip!
Server som en hurtig forret eller som en del af flere små retter til en frokost