Redaktionen anbefaler
| 3 stk. | portobellosvampe |
| 2 stk. | søde kartofler |
| 3 stk. | bøftomater |
| 1 stk. | squash |
| 150 g | tofu |
| 1 tsk. | tørret oregano |
| 1 tsk. | tørret timian |
| 1 dl | neutral olie eks. vindruekerneolie |
| - | barbecuesauce |
| 0.5 dl | ketchup |
| 1 dl | vindruekerneolie |
| 1 tsk. | flagesalt |
| 3 spsk. | soyasauce |
| 2 spsk. | brun farin eller muscovadosukker |
| 3 spsk. | stødt paprika |
| 1 tsk. | røget paprika |
| 0.5 tsk. | cayennepeber |
| 0.5 tsk. | chili |
| 1 spsk. | spidskommen |
| 2 fed | hvidløg fintrevne |
| lidt | æbleeddike |
| lidt | stødt ingefær |