Majs med cremefraiche, ost og lime
FROKOST

Majs med cremefraiche, ost og lime

Majskolber kan være et helt måltid i sig selv med en ganske simpel tilberedning. Brug majs med cremefraiche og ost som en af flere grøntsagsretter eller giv en grøn salat eller et godt stykke brød til.
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk. majs
2 stk. lime
4 spsk. cremefraiche
4 spsk. revet pecorino eller parmesanost
lidt chiliflager eller pulver

Sådan gør du

  1. 1
    Bag majsene med blade på i 20-25 minutter ved 220 C.
  2. 2
    Riv osten og bland den med chili.
  3. 3
    Ved anretning fjernes en del af bladene fra de varme majs, så de kan smøres med et tyndt lag cremefraiche og drysses med ost-chiliblandingen.
  4. 4
    Serveres med lime.

Tip!

Kan med fordel gives en tur under grillen i ovnen, når bladene er fjernet, så de bliver pletvis sorte, det smager ekstra dejligt.