Grillede asparges med radisesalsa og cremefraiche
AFTENSMAD

Grillede asparges med radisesalsa og cremefraiche

Der er ikke noget, der skriger mere sommer, end asparges. Her lader vi dem spille hovedrollen i en opskrift på en lækker frokostanretning, en eksklusiv salat på buffeten eller som en let hovedret med et godt stykke brød til.
  • 4 Personer

Ingredienser

18 stk. asparges
1 bundt radiser i tynde skiver
2 stk. forårsløg i tynde skiver
1 stk. frisk chili hakket
1 spsk. korianderblade
1 spsk. friskhakkede mynteblade
1 stk. lime (saften)
2 dl. cremefraiche 38 %
lidt salt og sort peber
lidt olivenolie

Sådan gør du

  1. 1
    Bræk enderne af aspargesene og gril dem uden fedtstof, til de er møre, men stadig har bid. Vend med 2 spsk. olivenolie og lidt salt.
  2. 2
    Bland radise, forårsløg og chili efter smag med limesaft, 1 spsk. olivenolie + salt og peber.
  3. 3
    Pluk koriander og mynte, læg bladene i koldt vand i 5 min., dræn og dryp af.
  4. 4
    Fordel cremefraiche i bunden af et serveringsfad, anret asparges ovenpå og afslut med radisesalsa og krydderurter.