Små browniebarer – med mælkechokolade & nødder
BAGVæRK

Små browniebarer – med mælkechokolade & nødder

Her får du de lækreste browniebarer ud af få ingredienser, vi ofte har i skabet. Drys med din favorit flagesalt og nyd smagen af salt, chokolade og nødder.
  • 16 Personer

Ingredienser

125 g rørsukker
100 g ahornsirup
175 g smør
0.25 tsk. fint salt
3 stk. æg
75 g hvedemel
125 g blandede nødder
225 g mælkechokolade mørk (47-50%)
- flagesalt til pynt

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 175/155 C varmluft. Smelt sukker, ahornsirup, smør, chokolade og salt sammen i en gryde over medium varme. Tag blandingen af varmen, og lad den afkøle til stuetemperatur.
  2. 2
    Pisk æggene sammen og rør dem i den let afkølede smørblanding, lidt ad gangen. Tilsæt melet, og rør dejen, til den kun lige er blandet og uden klumper. Undgå at piske eller røre yderligere.
  3. 3
    Hæld dejen i små rektangulære forme, ca. 2-3 spsk. dej i hver. Fordel nødderne på toppen, og drys med lidt flagesalt. Bag kagerne i ca. 15 min., indtil de er faste i kanterne, men stadig bløde i midten. Lad kagerne køle af inden servering.