Redaktionen anbefaler
| 3 spsk. | olivenolie |
| 2 stk. | løg hakket |
| 3 stængler | bladselleri hakkede |
| 3 fed | hvidløg pressede |
| 1 stk. | rød chili mild, hakket |
| 300 g | svampe i tern |
| 1 dåse | tomatpure |
| 600 g | mosede tomater eller hakkede |
| 1 tsk. | tørret rosmarin |
| 2 stk. | laurbærblade |
| 3 tsk. | tørret oregano |
| 400 g | linser kogte og afdryppede |
| 2 spsk. | balsamicoeddike |
| lidt | salt og sort peber |
| 10 stk. | lasagneplader |
| 4 dl | bechamel- eller mornaysauce |
| 250 g | frisk mozarella i skiver |
Hvis du vil have ekstra fylde i smagen, så brug røgsalt eller urtesalt i stedet for almindeligt salt, eller tilsæt et par skefulde koncentreret grøntsagsbouillon.