Pasta med broccoli, tun og citronsauce
- 4 Personer
Ingredienser
250 g | tør fettuccinepasta |
1 spsk. | olivennolie |
1 bundt | forårsløg, hakket |
2 fed | hvidløg, presset |
1 stk. | broccoli i små buketter |
4 dl. | piskefløde |
0.5 stk. | citron, revet skal + saft |
2 spsk. | kapers drænede (kan udelades) |
2 dåser | tun i vand drænet |
lidt | salt og sort peber |
lidt | frisk kørvel til servering |
Sådan gør du
-
1Bring en gryde letsaltet vand i kog. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
-
2Varm olien på en pande over middel varme. Steg forårsløg, hvidløg og broccoli på panden i ca. 5 min., så grøntsagerne stadig har lidt bid. Tag grøntsagerne af panden, og sæt dem til side.
-
3Hæld fløde på panden, og lad den koge ind i 3-4 min. Tilsæt kapers, og smag til med citronskal og -saft, salt og peber.
-
4Kom grøntsagerne tilbage på panden i fløden, og tilsæt tun. Lad det varme igennem i 2-3 min., og vend det til slut ned i den kogte, varme pasta.
-
5Server straks – med et drys frisk kørvel.