Nachos med ærteguacamole
- 4 Personer
Ingredienser
8 stk. | hvedetortillas mellemstore, evt. majstortillas |
4 spsk. | olivenolie |
lidt | flagesalt eller fint salt |
lidt | stødt chili |
Ærteguacamole
150 g | frosne ærter optøede |
1 stk. | avocado moden |
4 spsk. | creme fraiche |
1 fed | hvidløg presset |
0.5 stk. | lime (saften) efter smag |
0.5 tsk. | stødt spidskommen |
0.5 tsk. | stødt koriander |
lidt | salt og sort peber |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 190/175 grader varmluft. Del hver tortilla i 8 stykker med en skarp kniv/et pizzahjul. Pensl stykkerne med olie på begge sider. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og drys dem med lidt flagesalt og evt. stødt chili.
-
2Bag nachos i ca. 10 min, eller til de er gyldne og sprøde.
-
3Lav imens guacamolen: Kom alle ingredienserne i en blender/minihakker, og blend, indtil ærterne er findelte. Smag til med ekstra lime, salt og peber. Sæt guacamolen på køl til servering.