Rigtig italiensk Vitello Tonnato er tynde skiver kalvekød med masser af cremet tunsauce på toppen. Her er kalven skiftet ud med lækre og sunde asparges i en sommerlig forret eller let anretning til frokost.
4 Personer
Ingredienser
2 dåser
tun i olie
4 spsk.
mayonnaise
4 spsk.
kapers
2 spsk.
olivenolie
lidt
citronsaft
8 stk.
hvide asparges
1 bundt
grønne asparges
lidt
kapersbær
lidt
lime eller citron
lidt
persille
ANNONCE
Sådan gør du
1
Afdryp tunen og kom i en blender sammen med mayonnaise, kapers og olie. Blend sammen og smag til med citronsaft.
2
Skræl de hvide asparges og skær den nederste del fra. Kog møre i letsaltet vand i cirka 5 minutter. Bræk den nederste trævlede del fra de grønne og kog møre i cirka 1 minut.