Gratineret pasta med peberfrugt
FROKOST

Gratineret pasta med peberfrugt

Nem hverdagspasta med bacon, værdig afløser for lasagnen. Drop bacon eller erstat med en håndfuld svampe, hvis du vil spise kødfrit.
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g tørrede pastarør eller skruer Gerne fusili
3 spsk. olivenolie
1 stk. løg Hakket
2 stk. snackpebre I strimler
3 fed fed hvidløg i skiver I tyndeskiver
150 g Tørsalatet bacon I tern
4 dl. tomatpassata (mosede tomater) Hakkede tomater kan også anvendes
2 tsk. tørret oregano
lidt balsamico Tilføj efter smag
lidt Lidt peber og salt
250 g frisk mozarella

Tilbehør:

- salat

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 200 grader. Kog pastaen efter anvisning på pakken.  
  2. 2
    Lav saucen ved at varme olien i en sauterpande. Steg løg, peberfrugt, hvidløg og bacon gyldent over middel/høj varme i ca. 5 min.   
  3. 3
    Tilsæt tomat og oregano. Lad det simre i 3-5 min. Smag til med balsamico, salt og peber.  
  4. 4
    Lad pastaen dryppe af i et dørslag, og vend den i panden med tomatsaucen, og hæld det hele i et ovnfast fad. Bræk mozzarellaen i stykker, og fordel over.   
  5. 5
    Bag pastaretten i ca. 25-30 min., til den er gylden på toppen.