Grillet spidskål med hindbær
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | spidskål Beregnet efter mellemstore kål |
- | olivenolie |
125 g | hindbær Ribs kan også anvendes |
1 potte | dild Bronzefennikel kan også anvendes |
1 stk. | løg |
Dressing
150 g | cremefraiche 18% |
1 spsk. | god mayonaise |
0.5 stk. | citronsaft Vi anbefaler en halv citron eller tilsæt efter smag |
- | Salt og frisk kværnet peber |
Sådan gør du
-
1Del spidskålen i 4-8 både, og gnid dem ind i olivenolie.
-
2Gril spidskålen over høj varme i 3-4 min., til den har grillstriber og er næsten mør.
-
3Læg spidskålen på et fad, og fordel hindbær, løgskiver og dild omkring den.
-
4Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.
-
5Dryp dressingen over kålen, drys med salt og peber, og server straks.