Cheesecake med hindbær og rabarber
- 8 Personer
Bund
200 g | digestive kiks |
100 g | smør |
Fyld
175 g | hindbær |
250 g | mascarponeost |
250 g | cremefraiche 38% |
3 spsk. | flormelis |
2 dl. | rababerkompot Skal være afdryppet inden brug |
1 tsk. | citronskal Fintrevet citronskal. Gerne fra en usprøjtet citron. |
Sådan gør du
-
1Knus kiksene. For eksempel ved at komme dem i en pose, du ruller over med en kagerulle.
-
2Smelt smørret i en gryde uden at brune. Tag af komfuret, og rør kagesmuldret heri.
-
3Dæk bunden af formen med bagepapir, og fordel kageblandingen heri. Lad afkøle helt.Fordel hindbær på bunden.
-
4Kom mascarpone og cremefraiche i en skål sammen med flormelis og citronskal. Pisk sammen med elpisker til en fast masse. Fordel cremen på bunden.
-
5Pak i film, og stil i køleskab i mindst 3 timer.
-
6Fordel rabarberkompot på cremen, og server.