Salat med sojamandler og kylling
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | kyllingebryster |
- | olivenolie |
- | salt |
Mandler
100 g | mandler |
0.25 dl. | soja |
2 spsk. | flydende honning |
Salat
0.25 | rødkål helt rødkålshoved |
0.5 | spidskål helt spidskål |
3 spsk. | lime, saft |
1 spsk. | sukker |
3 spsk. | fiskesauce- evt. 4 |
1 tsk. | frisk rød chili tilføj efter behov |
1 håndfuld | koriander |
Sådan gør du
-
1Steg kyllingebrysterne i lidt olivenolie på en stor, varm pande. Krydr dem med salt.
-
2Rist mandlerne på en tør, varm pande. Lad dem riste i 3-5 minutter, til de er (endnu mere) sprøde). Kom soja og honning på, og lad det koge ind. Hold øje med, at det ikke brænder. Tag dem af, og lad dem køle af på bagepapir.
-
3Snit begge slags kål.
-
4Rør limesaft med sukker, fiskesauce og smag til med chili.
-
5Vend kål med dressing og smag til.
-
6Anret kålsalaten i dybe tallerkner. Top med skiver af kylling og sojaristede mandler.Servér lun eller kold