Hjertevafler med is og chokolade

Server lækre og dekorative hjertevafler med is, chokolade og frysetørret hindbær, næste gang du får middagsgæster

Sådan gør du

Vafler til 2 personer:

150 g hvedemel

1 tsk bagepulver

1 tsk kardemomme

1 tsk vaniljesukker

25 g sukker

2 dl sødmælk

2 æg

25 g smør 

Skallen fra ½ økologisk citron

En stor håndfuld chokoladeknapper

Frysetørret hindbær 

Pynt evt. med guldstøv

Vaniljeis - lav evt. din egen

Fremgangsmåde

  1. Hæld mel, bagepulver, kardemomme, vaniljesukker og sukker i en skål
  2. Tilsæt mælk og æg og rør rundt
  3. Smelt smøret og hæld det i blandingen
  4. Rør rundt og hæld på et vaffeljern
  5. Lad vaflerne køle og smør derefter et tykt lag is på 
  6. Saml vaflerne, skær dem ud og dyb hjerterne i chokolade 
  7. Pynt med frysetørret hindbær
  8. Køl i minimum 3 timer og servér

Læs mere om