Opskrift: Glasur til fastelavnsboller

Det er ganske nemt at give glasuren til fastelavnsbollerne et farverigt pift og en særlig smag. Samvirke har fået hjælp til 4 smagsvarianter af Mia Kristensen. De gør kagebordet mere festligt og smager skønt.

Kakaoglasur

50g smeltet smør
150g flormelis
3-4 spsk. kakaopulver

•   
Rør alle ingrediensernne sammen til glasuren og tilsæt evt. ½ tsk.
lunkent vand af gangen inden konsistensen er tykt flydende.

Citronglasur

150g flormelis
Saften af 1 citron + 1 tsk. Revet citronskal
1 tsk. Vaniljesukker

•    Rør alle ingrediensernne sammen til glasuren og tilsæt evt. ½ tsk. lunkent vand af gangen inden konsistensen er tykt flydende.

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Lyserød hindbærglasur

150g flormelis
3 spsk. hindbærsyltetøj eller 2 spsk. hindbærsaft

•    Rør alle ingrediensernne sammen til glasuren og tilsæt evt. ½ tsk. lunkent vand af gangen inden konsistensen er tykt flydende.

Chokoladeglasur

150g flormelis
75g afkølet, smeltet smør
4 spsk. kakaopulver
4 spsk. finthakket mælkechokolade

•    Rør alle ingrediensernne sammen til glasuren og tilsæt evt. ½ tsk. koldt vand af gangen inden konsistensen er tykt flydende.


Læs mere om