Redaktionen anbefaler






Salget af færdiglavet koldskål følger temperaturen, og vi er især forslugne i foråret og i de tidlige sommermåneder. Selvom temperaturen skulle være den samme i september som i juni, har vi fået fyldt hamsterkæberne nok til at trappe ned på den hvide bisken, når sommeren går på held.
Børnefamilier er de største forbrugere af koldskål. Hver gang en familie uden børn har fået koldskål 2 gange, har børnefamilierne fået det 3 gange.
Koldskål fra Thise bliver sat i produktion i foråret. I samarbejde med Coop forsøger de at afstemme med vejrprognoserne, hvornår apparatet skal sættes i gang. I år var det i anden uge af april.
I 1979 lancerer Esbjerg mejeri som de første i Danmark færdiglavet koldskål. Siden har andre fulgt trop både med klassiske og mere ekspotiske varianter som for eksempel koldskål med ananas.
Selvom koldskål er sødt og lidt af en godbid, er det først på ugen, vi spiser det. Faktisk spiser vi 50 procent mere koldskål først på ugen end sidst på ugen.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10