Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
100 g | hasselnødder |
3 fed | hvidløg |
2 stk | løg |
1 bakke | champignoner ca. 250 g |
1 spsk. | olivenolie |
3 spsk. | balsamico |
450 g | rødbeder |
4 kviste | timian |
1 dl. | havregryn |
4 stk | æg |
1 tsk. | salt |
3 stk | portobello svampe |
1 håndfuld | krydderurter f.eks. persille, kørvel, brøndkarse |
- | Det Gode Signaturbrød med Restaurant Gilleleje Havn |
- | smør |
Vegetarpostejen kræver et godt rugbrød med bid i, som her er sikret af blandt andet de poppede durumkerner. Postejen er et godt alternativ til julens mange retter med kød.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10