Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 stk. | skalotteløg |
2 fed | hvidløg |
250 g | champignon eller en god portion stokke, ender og kanter fra alverdens svampe |
1 spsk. | olivenolie |
2.5 dl. | rødvin |
1 bundt | bredbladet persille |
1 tsk. | dijonsennep |
0.5 stk. | citron (saft) |
2 dl. | cremefraiche 18% |
lidt | salt og sort peber |
Svampecremen kan også laves med en bakke champignoner - hvis du ikke lige har en stor håndfuld stokke, kanter og ender tilovers.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10