Stegte rejer med aioli

Sæt køkkenrullen på middagsbordet, når alle skal i gang med at pille disse lækre rejer.  
Stegte rejer med aioli
  • 4 Personer

Ingredienser

0.5 dl. olivenolie
3 stk fed hvidløg i tynde skiver
500 g reje med skal alm. og/eller vannamei
1 bundt bredbladet persille frisk, hakkede
- salt og sort peber lidt

Hurtig aioli

2 dl. god mayonnaise evt. hjemmelavet
- friskpresset hvidløg, efter smag
- citronsaft evt. lidt urtesalt
skive skiver ristet brød /grillet

Sådan gør du

  1. 1.Varm olien i en wok eller dyb pande over middel/høj varme. Tilsæt hvidløg og lad dem stege ½ min., inden du tilsætter rejerne.
  2. 2.Lad rejerne stege, til de er røde og gennem-varme. Tilsæt persille og steg yderligere 1 min. 
  3. 3.Aioli: Smag imens mayonnaisen til med hvidløg, citron og urte-salt.
  4. 4.Server rejerne varme sammen med aioli og ristet brød. Det sviner lidt at pille rejer, så husk rigeligt med køkkenrulle på bordet. Til gengæld er det særdeles hyggeligt.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost og #forret