Stegte rejer med aioli
Sæt køkkenrullen på middagsbordet, når alle skal i gang med at pille disse lækre rejer.

- 4 Personer
Ingredienser
0.5 dl. | olivenolie |
3 stk | fed hvidløg i tynde skiver |
500 g | reje med skal alm. og/eller vannamei |
1 bundt | bredbladet persille frisk, hakkede |
- | salt og sort peber lidt |
Hurtig aioli
2 dl. | god mayonnaise evt. hjemmelavet |
- | friskpresset hvidløg, efter smag |
- | citronsaft evt. lidt urtesalt |
skive | skiver ristet brød /grillet |
Sådan gør du
- 1.Varm olien i en wok eller dyb pande over middel/høj varme. Tilsæt hvidløg og lad dem stege ½ min., inden du tilsætter rejerne.
- 2.Lad rejerne stege, til de er røde og gennem-varme. Tilsæt persille og steg yderligere 1 min.
- 3.Aioli: Smag imens mayonnaisen til med hvidløg, citron og urte-salt.
- 4.Server rejerne varme sammen med aioli og ristet brød. Det sviner lidt at pille rejer, så husk rigeligt med køkkenrulle på bordet. Til gengæld er det særdeles hyggeligt.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost,
#forret,
#scoremiddag,
#weekend og gæster og #gæstemad og fest