ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Stegt fisk med rosenkål i sursød sauce Den bitre rosenkål bliver her svøbt i en sød sauce, som gør den mere spisevenlig for kålfanatikere. 4 Personer Ingredienser 600 g fiskefilet med skind - salt og peber - olie 2 stk. løg 400 g rosenkål 2 g rønne peberfrugter 2 fed hvidløg 1 spsk. Sambal Oelek (indonesisk chilipasta) 1 spsk. lime Sojasauce ANNONCE Sådan gør du 1 Drys salt og peber på fisken og skær nogle snit i skindet ( så det ikke trækker sig helt sammen). 2 Læg fisken med skindsiden ned i varm olie på en teflonpande og hold den let nede med en palet. 3 Steg sprød, og vend lige til sidst. 4 Skær løgene i skiver og svits i olie på en anden pande. 5 Tilsæt de ordnede rosenkål, de kan evt. halveres. 6 Skær peberfrugterne i lidt grove stykker og svits med. 7 Svits under omrøring i 5 minutter. 8 Riv hvidløg ned i panden, og kom sambal oelek heri. 9 Vend rundt og smag til med limesaft og soja. 10 Server grøntsagerne til fisken. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz: Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter, og vind gavekort til Paradis Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Scoop de rigtige svar og deltag i lodtræningen om et gavekort på 1000 kroner til Paradis. Vi trækker en vinder d. 31. juli 2025