Squashruller med gedeost
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | mellemstore squash |
3 spsk. | olivenolie |
0.25 stk. | fed hvidløg |
lidt | fintreven citronskal |
lidt | friskkværnet peber |
Gedeostcreme
100 g | gedeost |
2 spsk. | græsk yoghurt, 10 % |
lidt | hakket citrontimian (eller alm. timian) |
- | citronsaft Smag efter behov |
- | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
-
1Skær squashen i meget tynde skiver, evt. på mandolinjern.
-
2Rør olien sammen med hvidløg, citronskal og peber. Pensl squashskiverne med olien på begge sider.
-
3Gril dem meget kort over høj varme i ca. 1-2 min. på hver side, så de får grillstriber.
-
4Rør ingredienserne til cremen sammen, og smag til med citrontimian, salt og peber.
-
5Læg en lille skefuld creme på hver squashskive, og rul dem sammen til små ruller.
-
6Stil dem på køl indtil servering.