Squashruller med gedeost
FROKOST

Squashruller med gedeost

med græsk yoghurt og frisk citrontimian
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. mellemstore squash
3 spsk. olivenolie
0.25 stk. fed hvidløg
lidt fintreven citronskal
lidt friskkværnet peber

Gedeostcreme

100 g gedeost
2 spsk. græsk yoghurt, 10 %
lidt hakket citrontimian (eller alm. timian)
- citronsaft Smag efter behov
- Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Skær squashen i meget tynde skiver, evt. på mandolinjern.  
  2. 2
    Rør olien sammen med hvidløg, citronskal og peber. Pensl squashskiverne med olien på begge sider.   
  3. 3
    Gril dem meget kort over høj varme i ca. 1-2 min. på hver side, så de får grillstriber.  
  4. 4
    Rør ingredienserne til cremen sammen, og smag til med citrontimian, salt og peber.   
  5. 5
    Læg en lille skefuld creme på hver squashskive, og rul dem sammen til små ruller.   
  6. 6
    Stil dem på køl indtil servering.