ANNONCE ANNONCE DESSERT Skyrskum med honningristet rugbrød og solbærvendte æbler Morgenmadsfavoritten skyr bliver her vendt med flødeskum, så den bliver luftig og lækker. Server den i glas med sød topping til at balancere syren. 4 Personer Ingredienser 2 spsk. honning 15 g smør 3 skiver groft rugbrød, gerne med solsikke eller græskarkerner 2 dl skyr (alternativt fromage frais) 1.5 dl piskefløde 2 stk. æbler 3 spsk. god solbærmarmelade - hasselnødder til pynt ANNONCE Sådan gør du 1 Smelt honning og smør på en pande over middel varme. 2 Smuldr rugbrød til små krummer og kom det på panden. Rist indtil rugbrødet er helt tørt og gyldent, ca. 7 min. 3 Tag rugbrødet af panden og lad det køle af. evt. i køleskab, hvis det skal gå rigtig stærkt. 4 Rør skyren igennem med en ske, så den er lind og uden klumper. 5 Pisk fløden til blødt skum og vend det forsigtigt i skyren. Sæt cremen på køl indtil servering. 6 Skær æblerne i meget små tern og vend dem sammen med solbærmarmeladen. 7 Ved servering: Læg skiftevis ristet rugbrød, solbæræbler og skyrcreme i 4 dessertglas. 8 Pynt med lidt hakkede hasselnødder eller lidt friske æbletern. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz: Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter, og vind gavekort til Paradis Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Scoop de rigtige svar og deltag i lodtræningen om et gavekort på 1000 kroner til Paradis. Vi trækker en vinder d. 31. juli 2025