Rugbrødssandwich med ost, frugt og grønt
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | røde peberfrugter |
2 stk | rødløg i tynde ringe (ca. 150 g) |
4 tsk. | groft salt |
l. | vand |
8 skiver | rugbrød |
4 skiver | gul ost, max 30+ |
4 stk | tørrede figner, skåret i strimler |
l. | skyllet feldsalat |
Sådan gør du
-
1Bagetid for peberfrugter: Ca. 25 min. ved 200°
-
2Læg peberfrugterne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen.
-
3Tag peberfrugterne ud og kom dem i en plasticpose egnet til madvarer.
-
4Luk posen tæt.
-
5Lad peberfrugterne ligge i ca. 10 min., tag dem derefter ud og flå skindet af.
-
6Skær peberfrugterne i hver fire strimler og rens dem for kerner.
-
7Sprøde, milde løg: Kom imens løgringene i en skål og bland dem med salt.
-
8Knug dem evt., så saltet trænger godt ind.
-
9Lad løgene trække i ca. 15 min.
-
10Skyl saltet af og hæld koldt vand på.
-
11Lad løgene trække i yderligere ca. 15 min., hæld vandet fra og dup de sprøde milde løg tørre.
-
12Rist evt. rugbrødet og læg det sammen om ost, peberfrugtstrimler, sprøde løg, figner og feldsalat.
-
13Del evt. hver sandwich i to trekanter.