ANNONCE ANNONCE DESSERT Roulade med abrikos og marcipan Lærke Duus fra tv-børneprogrammet Rosa fra Rouladegade forvandler den klassiske købekage, rouladen, til lækkert hjemmebag. 6 Personer Ingredienser 3 stk. æg 90 g sukker 45 g mel 0.5 tsk. bagepulver 45 g kartoffelmel Smørcreme 150 g smør 250 g flormelis 2 spsk. vand 1 tsk. vaniljesukker 1 håndfuld tørrede abrikoser eller friske, fint hakket - overtræksmarcipan ANNONCE Sådan gør du 1 Pisk æg og sukker, til det bliver mange gange større og danner små toppe. 2 Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver i æggemassen og vend det hele sammen. 3 Smør dejen ud på en bageplade med bagepapir på, så den har en form som et A3-papir. 4 Bages ved 180 grader i 7-10 minutter, til den er lys gylden. 5 Køl af. 6 Pisk alle ingredienserne til smørcremen undtagen abrikoserne til en hvid blød creme. 7 Bland de hakkede abrikoser i. 8 Vend bunden og træk forsigtigt bagepapiret af, smør cremen ud, men gem en lille smule af cremen til at »klistre« marcipanen på. 9 Rul marcipanen ud, så den passer I størrelsen, smør det sidste creme oven på den færdigrullede roulade og rul den så ind i marcipanen. 10 Pynt evt. med lidt smeltet chokolade. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Tv Vind en slush ice-maskine i quizzen om børnefjernsyn - værdi 2299 kroner Det er tid til at finde dit indre barn frem. Kan du huske børneudsendelserne i tv? Svar på 10 spørgsmål om børne-tv, der har været på tv-skærmen, og vind en slush ice-maskine. Vi trækker en vinder d. 31. august 2025 . Slush ice-maskinen kan også bruges til alt fra mocktails til iskaffe