ANNONCE ANNONCE FROKOST Røget hellefisk med coleslaw Opdateret rugbrødsmad, der knaser lidt på den gode måde. Hellefisken er en ypperlig fisk, som giver denne mad et strejf af delikatesse. 4 Personer Ingredienser 1 stk. god håndfuld spidskål eller hvidkål 1 stk. gulerod 2 spsk. cremefraiche 18% 1 tsk. Fiskesennep 4 stk. skiver rugbrød 4 skiver røget hellefisk i skiver - smør 4 stk. citronskiver - dild ANNONCE Sådan gør du 1 Snit kål og gulerod helt fint. 2 Rør cremefraiche og sennep sammen i en skål, og vend kål heri. 3 Smør rugbrødet, og kom en rulle røget hellefisk på den ene side af brødet. 4 På den anden side kommer du coleslaw. 5 Pynt med citron og dild og server. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter