Poke bowl med rå laks, ingefær og agurk
- 4 Personer
Ingredienser
6 dl. | kogte sushiris afkølede, eller andre ris |
300 g | laks eller tun, rå |
200 g | edamamebønner (fra frost, uden bælg) kogte |
1 stk. | agurk i tern |
2 spsk. | Syltet ingefær |
2 stk. | forårsløg, finthakkede |
Til servering
- | lime |
- | frisk koriander |
- | soyasauce |
Sådan gør du
-
1Fordel risene i 4 skåle.
-
2Fjern skindet på laksen og skær fiskekødet i små, mundrette tern. Fordel den i et hjørne, ovenpå risene. Fordel grøntsagerne og ingefær hver især, ovenpå risene.
-
3Pynt med friske forårsløg, lime og koriander – server straks sammen med soyasauce.
Tip!
Vælg altid helt frisk fisk til rå serveringer og frys det gerne ned i 48 timer inden servering.