Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
6 dl. | kogte sushiris afkølede, eller andre ris |
300 g | laks eller tun, rå |
200 g | edamamebønner (fra frost, uden bælg) kogte |
1 stk. | agurk i tern |
2 spsk. | Syltet ingefær |
2 stk | forårsløg, finthakkede |
- | lime |
- | frisk koriander |
- | soyasauce |
Vælg altid helt frisk fisk til rå serveringer og frys det gerne ned i 48 timer inden servering.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10