ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Ovnbagt havtaske med champignoner og rugkerner i karrycreme Vi kommer sommerens første æble i cremen til dette festmåltid med havtaske og rugkerner som tilbehør. Mums. 4 Personer Ingredienser 3 dl perlerug 1 stk. løg 1 spsk. olie 2 tsk. karry 1 stk. æble 250 g champignon 1 dl cremefraiche 38% 5 g havtaske stk. citron 2 spsk. olie 4 håndfulde spinatblade - oregano lidt Lidt salt og peber ANNONCE Sådan gør du 1 Sæt ovnen på 200 grader. 2 Kog perlerug efter anvisning. 3 Hak løg og svits i olie i en gryde. 4 Drys karry over og svits med. 5 Skær æble i tern og champignoner i mindre stykker. 6 Svits med løget. 7 Kom cremefraiche heri og vend rundt. 8 Lad simre 2-3 minutter. 9 Hæld væden fra rugen fra, men gem den. 10 Vend rug med champignonblandingen. 11 Juster konsistensen med kogevand. 12 Læg fisken i et smurt ildfast fad. 13 Dryp citron og olie over fisken og krydr med salt og peber. 14 Bag fisken i ca. 10 minutter. 15 Server fisken på spinatblade til det lækre tilbehør og drys med oregano. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter