Ovnbagt havtaske med champignoner og rugkerner i karrycreme
AFTENSMAD

Ovnbagt havtaske med champignoner og rugkerner i karrycreme

Vi kommer sommerens første æble i cremen til dette festmåltid med havtaske og rugkerner som tilbehør. Mums.
  • 4 Personer

Ingredienser

3 dl. perlerug
1 stk. løg
1 spsk. olie
2 tsk. karry
1 stk. æble
250 g champignon
1 dl. cremefraiche 38%
5 g havtaske
stk. citron
2 spsk. olie
4 håndfulde spinatblade
- oregano
lidt Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Kog perlerug efter anvisning.
  3. 3
    Hak løg og svits i olie i en gryde.
  4. 4
    Drys karry over og svits med.
  5. 5
    Skær æble i tern og champignoner i mindre stykker.
  6. 6
    Svits med løget.
  7. 7
    Kom cremefraiche heri og vend rundt.
  8. 8
    Lad simre 2-3 minutter.
  9. 9
    Hæld væden fra rugen fra, men gem den.
  10. 10
    Vend rug med champignonblandingen.
  11. 11
    Juster konsistensen med kogevand.
  12. 12
    Læg fisken i et smurt ildfast fad.
  13. 13
    Dryp citron og olie over fisken og krydr med salt og peber.
  14. 14
    Bag fisken i ca. 10 minutter.
  15. 15
    Server fisken på spinatblade til det lækre tilbehør og drys med oregano.