ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Ovnbagt havtaske med champignoner og rugkerner i karrycreme Vi kommer sommerens første æble i cremen til dette festmåltid med havtaske og rugkerner som tilbehør. Mums. 4 Personer Ingredienser 3 dl perlerug 1 stk. løg 1 spsk. olie 2 tsk. karry 1 stk. æble 250 g champignon 1 dl cremefraiche 38% 5 g havtaske stk. citron 2 spsk. olie 4 håndfulde spinatblade - oregano lidt Lidt salt og peber ANNONCE Sådan gør du 1 Sæt ovnen på 200 grader. 2 Kog perlerug efter anvisning. 3 Hak løg og svits i olie i en gryde. 4 Drys karry over og svits med. 5 Skær æble i tern og champignoner i mindre stykker. 6 Svits med løget. 7 Kom cremefraiche heri og vend rundt. 8 Lad simre 2-3 minutter. 9 Hæld væden fra rugen fra, men gem den. 10 Vend rug med champignonblandingen. 11 Juster konsistensen med kogevand. 12 Læg fisken i et smurt ildfast fad. 13 Dryp citron og olie over fisken og krydr med salt og peber. 14 Bag fisken i ca. 10 minutter. 15 Server fisken på spinatblade til det lækre tilbehør og drys med oregano. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Is Samvirkes Iskolde quiz: Svar på 10 søde, kølige og cremede spørgsmål, inden isen smelter, og vind gavekort til Paradis Hvilke tre smage består regnbueisen af, og hvornår falder den internationale isdag? Scoop de rigtige svar og deltag i lodtræningen om et gavekort på 1000 kroner til Paradis. Vi trækker en vinder d. 31. juli 2025