Ovnbagt havtaske med champignoner og rugkerner i karrycreme

Vi kommer sommerens første æble i cremen til dette festmåltid med havtaske og rugkerner som tilbehør. Mums.
Ovnbagt havtaske med champignoner og rugkerner i karrycreme
  • 4 Personer

Ingredienser

3 dl. perlerug
1 stk. løg
1 spsk. olie
2 tsk. karry
1 stk. æble
250 g champignon
1 dl. cremefraiche 38%
5 g havtaske
stk. citron
2 spsk. olie
4 håndfulde spinatblade
- oregano
lidt Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2.Kog perlerug efter anvisning.
  3. 3.Hak løg og svits i olie i en gryde.
  4. 4.Drys karry over og svits med.
  5. 5.Skær æble i tern og champignoner i mindre stykker.
  6. 6.Svits med løget.
  7. 7.Kom cremefraiche heri og vend rundt.
  8. 8.Lad simre 2-3 minutter.
  9. 9.Hæld væden fra rugen fra, men gem den.
  10. 10.Vend rug med champignonblandingen.
  11. 11.Juster konsistensen med kogevand.
  12. 12.Læg fisken i et smurt ildfast fad.
  13. 13.Dryp citron og olie over fisken og krydr med salt og peber.
  14. 14.Bag fisken i ca. 10 minutter.
  15. 15.Server fisken på spinatblade til det lækre tilbehør og drys med oregano.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #fisk i ovn