Ovnbagt havtaske med champignoner og rugkerner i karrycreme
- 4 Personer
Ingredienser
3 dl. | perlerug |
1 stk. | løg |
1 spsk. | olie |
2 tsk. | karry |
1 stk. | æble |
250 g | champignon |
1 dl. | cremefraiche 38% |
5 g | havtaske |
stk. | citron |
2 spsk. | olie |
4 håndfulde | spinatblade |
- | oregano |
lidt | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Kog perlerug efter anvisning.
-
3Hak løg og svits i olie i en gryde.
-
4Drys karry over og svits med.
-
5Skær æble i tern og champignoner i mindre stykker.
-
6Svits med løget.
-
7Kom cremefraiche heri og vend rundt.
-
8Lad simre 2-3 minutter.
-
9Hæld væden fra rugen fra, men gem den.
-
10Vend rug med champignonblandingen.
-
11Juster konsistensen med kogevand.
-
12Læg fisken i et smurt ildfast fad.
-
13Dryp citron og olie over fisken og krydr med salt og peber.
-
14Bag fisken i ca. 10 minutter.
-
15Server fisken på spinatblade til det lækre tilbehør og drys med oregano.