Omelet med rejer
Omelet kan spises på alle tidspunkter af døgnet. Prøv en version med rejer, der giver ekstra smag.

- 4 Personer
ingredienser
8 stk | æg |
- | salt og peber |
2 spsk. | olie |
1 stk. | rødløg |
50 g | revet ost, f.eks. cheddar |
300 g | pillede rejer |
1 spsk. | fintsnittede krydderurter |
Sådan gør du
- 1.Pisk æggene sammen i en skål.
- 2.Drys salt og peber i.
- 3.Varm olien på en pande, og hæld æggeblandingen over.
- 4.Snit løget fint, drys over, og træk æggemassen ind mod midten et par gange.
- 5.Drys ost og rejer over, og lad omeletten stivne helt, nemmest med et låg over svag varme.
- 6.Drys krydderurter og groftkværnet peber over, og server omeletten med ristet rugbrød.
Tip!
Tip: Er også god kold, skåret i mindre stykker, lidt som tapas.