Nigiri sushi med laks, tun og tigerrejer
AFTENSMAD

Nigiri sushi med laks, tun og tigerrejer

Aflange risboller som vi topper med tun, laks, tang og kogte tigerrejer. 
  • 4 Personer

Sushi

- Et stykke frossen, næsten optøet tun
- Et stykke frossen, let optøet laks
- En plade tang
- tigerrejer kogte
300 g sushi ris

Tilbehør

lidt sojasauce
lidt wasabi
lidt Syltet ingefær

Sådan gør du

  1. 1
    Lav en portion sushiris og afkøl
  2. 2
    Dyp hænderne i koldt vand.
  3. 3
    Tag ca. 2 spsk. ris op i hånden og form risene til en lille aflang, fast risklump.
  4. 4
    Læg risklumpen på et fad eller en tallerken. Kom skiver af fisk og rejer på risen.
  5. 5
    Skær tang i strimler og fold omkring »maven«.
  6. 6
    Server med sojasauce, wasabi og syltet ingefær.

Tip!

Husk at spørge din fiskehandler om den rå fisk kan bruges til sushi