Melon og grapefrugt-margarita

Sjus til 4
Melon og grapefrugt-margarita
  • 4 Personer

Ingredienser

0.5 stk. vandmelon
3 grapefrugt Brug saften fra frugten
5 cl. contreau
1 dl. Tequila
1 spsk. agavesirup evt 2 spsk agavesirup
lidt limesaft
- isterning
- melon Melon stykker til pynt
- evt   salt til pynt af glassets kant

Sådan gør du

  1. 1.Skær skrællen af melonen. Blend melonkødet i en blender. Pres saften af 3 grapefrugter, og sigt både melon- og grapefrugtsaft, så kerner og ”grums” kommer fra.
  2. 2.Bland saften med cointreau og tequila, og smag til med agavesirup og limesaft, hvis nødvendigt.
  3. 3.Servér med isterninger og melon og evt. i glas med saltkant.

Tip!

Du laver en saltkant ved at dyppe glassets kant i lidt limejuice og derefter i fint salt. Det bidrager til drinken at drikke igennem saltkanten.

Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen og #drikke