Melon og grapefrugt-margarita
- 4 Personer
Ingredienser
0.5 stk. | vandmelon |
3 | grapefrugt Brug saften fra frugten |
5 cl. | contreau |
1 dl. | Tequila |
1 spsk. | agavesirup evt 2 spsk agavesirup |
lidt | limesaft |
- | isterning |
- | melon Melon stykker til pynt |
- | evt salt til pynt af glassets kant |
Sådan gør du
-
1Skær skrællen af melonen. Blend melonkødet i en blender. Pres saften af 3 grapefrugter, og sigt både melon- og grapefrugtsaft, så kerner og ”grums” kommer fra.
-
2Bland saften med cointreau og tequila, og smag til med agavesirup og limesaft, hvis nødvendigt.
-
3Servér med isterninger og melon og evt. i glas med saltkant.
Tip!
Du laver en saltkant ved at dyppe glassets kant i lidt limejuice og derefter i fint salt. Det bidrager til drinken at drikke igennem saltkanten.