Marcipanen giver denne kage en lækker konsistens og tilføjer en behagelig sødme. Marcipankagen her egner sig perfekt til eftermiddags- eller aftenkaffen og får godt modspil af en god klat flødeskum!
12 Personer
Ingredienser
150 g
smør
250 g
sukker
3 stk.
æg
250 g
hvedemel
125 g
marcipan
2 tsk.
bagepulver
1 stk.
knivspids salt
0.5 l
piskefløde
Glasur
15 g
smeltet smør
1 spsk.
kaffe stærk
1.5 dl
flormelis
Pynt
4 spsk.
hakket mandel
ANNONCE
Sådan gør du
1
Rør smør og sukker sammen.
2
Pisk æggene i et ad gangen.
3
Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen og rør i æggeblandingen.
4
Riv marcipanen og vend i.
5
Kom dejen i en smurt springform (22-24 cm).
6
Bag kagen i ca. 45 minutter ved 175º på midterst rille.