Annoncørbetalt indhold fra Label Rouge
Kyllingelår fra Label Rouge fritgående kylling med hvid barbecuesauce og kålsalat
Kyllingelår
4 stk. |
kyllingelår ffra Label Rouge fritgående kylling |
50 g |
mørk sirup |
- |
Salt & peber |
Hvid barbecuesauce
150 g |
mayonnaise |
1 spsk. |
grov sennep |
15 g |
peberrod revet |
3 spsk. |
æbleeddike |
15 g |
brun farin |
2 spsk. |
citronsaft |
5 g |
Løgpulver |
1 tsk. |
salt |
- |
peber
lidt |
1 tsk. |
cayennepeber evt. mere - smag til |
Kålsalat
300 g |
grønkål |
0.5 |
spidskål kan erstattes med hvidkål |
1 stk. |
glaskål |
1 stk. |
citron saften fra |
0.5 dl |
olivenolie |
- |
salt |
- |
peber
|
12 stk. |
cherrytomater |
1 bundt |
dild |
1 stk. |
avocado |
-
1
Pensl lårene med siruppen, og krydr med salt.
-
2
Læg dem med skindsiden nedad i et ildfast fad. Kom bagepapir over først og så folie. Bag dem ved 130° i 2 timer.
-
3
Tag dem ud, og vend dem om. Pensl dem med den saftige sirup fra fadet.
-
4
Bland alt til saucen og smag til med salt, peber og cayennepeber.
-
5
Snit grønkålen og skær spidskålen i tynde strimler. Skræl glaskålen, og skær den i tynde strimler.
-
6
Kom citronsaft, olie, salt og peber i kålblandingen, og knug og massér det godt sammen, så det falder lidt sammen.
-
7
Del tomaterne over i to, og hak dild og del avokadoen ud over salaten.
-
8
Servér kyllingelår og kålsalat og anret saucen i en skål ved siden af.