Kartoffelsalat med matjessild og vagtelæg
- 4 Personer
Ingredienser
250 g | kogte kartofler |
4 spsk. | cremefraiche 38% |
2 spsk. | kapers |
2 spsk. | rødløg, hakket |
lidt | Lidt salt og peber |
8 stk. | vagtelæg |
4 skiver | rugbrød |
lidt | smør |
0.25 stk. | spidskål |
1 spsk. | purløg, klippet |
2 stk. | matjessildefileter |
Sådan gør du
-
1Skær kartofler i små tern, og vend dem med cremefraiche, kapers og løg.
-
2Smag dem til med salt og peber.
-
3Kog æggene i 3 minutter.
-
4Smør brødet, og udstik det evt. til runde stykker.
-
5Snit spidskål fint, og bland det med klippet purløg.
-
6Skær sildefileterne i 2 cm brede skiver.
-
7Kom kartofler, spidskål og til sidst skåret sild på toppen.
-
8Server med æg.