Kartoffelsalat med matjessild og vagtelæg
FROKOST

Kartoffelsalat med matjessild og vagtelæg

Kan anrettes som smørrebrød eller som her i en rund timbale.
  • 4 Personer

Ingredienser

250 g kogte kartofler
4 spsk. cremefraiche 38%
2 spsk. kapers
2 spsk. rødløg, hakket
lidt Lidt salt og peber
8 stk. vagtelæg
4 skiver rugbrød
lidt smør
0.25 stk. spidskål
1 spsk. purløg, klippet
2 stk. matjessildefileter

Sådan gør du

  1. 1
    Skær kartofler i små tern, og vend dem med cremefraiche, kapers og løg.  
  2. 2
    Smag dem til med salt og peber.  
  3. 3
    Kog æggene i 3 minutter.   
  4. 4
    Smør brødet, og udstik det evt. til runde stykker.  
  5. 5
    Snit spidskål fint, og bland det  med klippet purløg.  
  6. 6
    Skær sildefileterne i 2 cm brede skiver.  
  7. 7
    Kom kartofler, spidskål og til sidst  skåret sild på toppen.  
  8. 8
    Server med æg.