Kartoffelsalat med matjessild og vagtelæg
Kan anrettes som smørrebrød eller som her i en rund timbale.

- 4 Personer
Ingredienser
250 g | kogte kartofler |
4 spsk. | cremefraiche 38% |
2 spsk. | kapers |
2 spsk. | rødløg, hakket |
lidt | Lidt salt og peber |
8 stk | vagtelæg |
4 skiver | rugbrød |
lidt | smør |
0.25 stk. | spidskål |
1 spsk. | purløg, klippet |
2 stk | matjessildefileter |
Sådan gør du
- 1.Skær kartofler i små tern, og vend dem med cremefraiche, kapers og løg.
- 2.Smag dem til med salt og peber.
- 3.Kog æggene i 3 minutter.
- 4.Smør brødet, og udstik det evt. til runde stykker.
- 5.Snit spidskål fint, og bland det med klippet purløg.
- 6.Skær sildefileterne i 2 cm brede skiver.
- 7.Kom kartofler, spidskål og til sidst skåret sild på toppen.
- 8.Server med æg.