Redaktionen anbefaler






600 g | kalvetykkam |
0.75 dl | hvedemel |
lidt | salt og sort peber |
2 spsk. | olivenolie |
1 stk. | løg hakket |
1 fed | hvidløg revet eller presset |
2 dl | hvidvin |
2 spsk. | sojasauce (kan udelades) |
2 dl | grøntsagsbouillon |
1 stk. | laurbærblade |
2 tsk. | tørret rosmarin eller timian |
400 g | jordskokker skrællede og halverede |
175 g | perleløg |
200 g | kejserhat eller andre svampe, halverede |
200 g | markchampignon halverede |
1 spsk. | hvidvinseddike (kan udelades) |
- | Friske urter til drys, f.eks. kørvel eller persille |
- | godt brød eller kartoffelmos og en sprød kålsalat eller grøn salat. |
Giv retten ekstra kraft og svampesmag ved at tilsætte 2 spsk. knuste, tørrede svampe i trin 3. Og kan du ikke finde kalvetykkam, så brug oksetykkam eller bov i stedet for.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10