Redaktionen anbefaler
| 600 g | kalvetykkam |
| 0.75 dl | hvedemel |
| lidt | salt og sort peber |
| 2 spsk. | olivenolie |
| 1 stk. | løg hakket |
| 1 fed | hvidløg revet eller presset |
| 2 dl | hvidvin |
| 2 spsk. | sojasauce (kan udelades) |
| 2 dl | grøntsagsbouillon |
| 1 stk. | laurbærblade |
| 2 tsk. | tørret rosmarin eller timian |
| 400 g | jordskokker skrællede og halverede |
| 175 g | perleløg |
| 200 g | kejserhat eller andre svampe, halverede |
| 200 g | markchampignon halverede |
| 1 spsk. | hvidvinseddike (kan udelades) |
| - | Friske urter til drys, f.eks. kørvel eller persille |
| - | godt brød eller kartoffelmos og en sprød kålsalat eller grøn salat. |
Giv retten ekstra kraft og svampesmag ved at tilsætte 2 spsk. knuste, tørrede svampe i trin 3. Og kan du ikke finde kalvetykkam, så brug oksetykkam eller bov i stedet for.