Hindbærmuffins med citron
- 4 Personer
Ingredienser
150 g | smør |
150 g | fint rørsukker |
- | Korn af 1 stang vanilje |
2 spsk. | reven skal af øko-citron |
3 stk. | æg store |
150 g | mel |
2 tsk. | bagepulver |
100 g | grofthakket, mørk chokolade 70-80 % |
1 tsk. | stødt kanel |
150 g | hindbær |
Sådan gør du
-
1Pisk smør, sukke, vanilje og citronskal tykt og cremet.
-
2Pisk æggene i ét af gangen og pisk i yderligere 3-4 minutter.
-
3Bland mel, bagepulver og kanel, sigt og vend blandingen i dejen sammen med chokoladestykker og bær.
-
4Fordel dejen i muffinsforme af papir og bag kagerne ved 200°, i ca. 20 minutter, til de føles faste – eller prøv med et lille træspid, hvis det nemt slipper, uden at dejen hænger ved, er kagerne færdigbagte.
-
5Lad kagerne afkøle på en bagerist.
-
6Drys med sigtet flormelis og pynt med rosengeranium.