Hindbærmuffins med citron

Små, søde muffins med syre fra hindbær og citron. Den perfekte sommerdessert, som de fleste vil synes godt om. 
Hindbærmuffins med citron
  • 4 Personer

Ingredienser

150 g smør
150 g fint rørsukker
- Korn af 1 stang vanilje
2 spsk. reven skal af øko-citron
3 stk store æg
150 g mel
2 tsk. bagepulver
100 g grofthakket, mørk chokolade 70-80 %
1 tsk. stødt kanel
150 g hindbær

Sådan gør du

  1. 1.Pisk smør, sukke, vanilje og citronskal tykt og cremet.
  2. 2.Pisk æggene i ét af gangen og pisk i yderligere 3-4 minutter.
  3. 3.Bland mel, bagepulver og kanel, sigt og vend blandingen i dejen sammen med chokoladestykker og bær.
  4. 4.Fordel dejen i muffinsforme af papir og bag kagerne ved 200°, i ca. 20 minutter, til de føles faste – eller prøv med et lille træspid, hvis det nemt slipper, uden at dejen hænger ved, er kagerne færdigbagte.
  5. 5.Lad kagerne afkøle på en bagerist.
  6. 6.Drys med sigtet flormelis og pynt med rosengeranium.
Se, hvad vi ellers skriver om: #bagværk og #dessert