Små, søde muffins med syre fra hindbær og citron. Den perfekte sommerdessert, som de fleste vil synes godt om.
4 Personer
Ingredienser
150 g
smør
150 g
fint rørsukker
-
vaniljekorn af 1 stang vanilje
2 spsk.
citronskal
3 stk.
æg store
150 g
mel
2 tsk.
bagepulver
100 g
mørk chokolade 70% grofthakket
1 tsk.
stødt kanel
150 g
hindbær
ANNONCE
Sådan gør du
1
Pisk smør, sukke, vanilje og citronskal tykt og cremet.
2
Pisk æggene i ét af gangen og pisk i yderligere 3-4 minutter.
3
Bland mel, bagepulver og kanel, sigt og vend blandingen i dejen sammen med chokoladestykker og bær.
4
Fordel dejen i muffinsforme af papir og bag kagerne ved 200°, i ca. 20 minutter, til de føles faste – eller prøv med et lille træspid, hvis det nemt slipper, uden at dejen hænger ved, er kagerne færdigbagte.
5
Lad kagerne afkøle på en bagerist.
6
Drys med sigtet flormelis og pynt med rosengeranium.