Grønkål og pasta med sprød and og mandler
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | andebryster |
- | salt |
2 spsk. | olivenolie |
75 g | mandel |
300 g | spaghetti |
150 g | grønkål |
1 knsp. | chiliflage |
1 stk. | lime |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Træk eller skær skindet fra kødet, og skær det i en centimeter brede stykker.
-
3Vend skindet med salt og olie, og fordel det på en bradepande med bagepapir. Bag skindet sprødt. Begynd at kigge efter 10 minutter. Tag det ud, og læg det på et stykke køkkenrulle.
-
4Skær kødet i små stykker, og vend stykkerne med mandler, olie og salt. Gennemsteg dem i ovnen i fem til seks minutter.
-
5Kog spaghettien.
-
6Snit kålen i mindre stykker. Svits kålen kort i olie på en stor pande. Krydr med chili, salt og peber.
-
7Vend kålen med afdryppet spaghetti, og fordel and og mandler på toppen. Dryp gerne lidt limesaft henover, og server.