Grillet polenta med grøntsager og mozzarella
- 3 Personer
Ingredienser
5 dl. | vand |
100 g | polenta |
1 kvist | rosmarin |
lidt | basilikumsalt |
1 stk. | aubergine |
1 stk. | rød peberfrugt |
2 stk | squash |
lidt | olivenolie |
lidt | salt og sort peber |
3 spsk. | pesto |
2 stk | mozzarella |
1 håndfuld | bredbladet persille |
100 g | sorte oliven |
Sådan gør du
-
1Pluk og hak rosmarinen fint.
-
2Bring 5 dl vand til kogepunktet. Tilsæt polenta og rør det godt. Kog nogle minutter. Tag det til side og rør polentamassen med finthakket rosmarin, salt, peber og lidt olivenolie. Kom det på bagepapir og smør det ud i 1 centimeters tykkelse. Lad det afkøle.
-
3Skær polentaen i grove stykker. Pensel med lidt olivenolie og gril den på en grillpande eller almindelig grill i 2-3 min. på hver side
-
4Skær auberginen i skiver og peberfrugten og squashen i grove stykker. Pensel med olivenolie og gril dem 2-3 min. på hver side.
-
5Skær eller bryd mozzarellaen i mindre stykker.
-
6Anret polenta og grillet grønt på et fad og top med små teskefulde pesto, mozzarellastykker, persille og sorte oliven.