Grillet fisk med kaffekrydret salat
Den grillede fisk med tilhørende salat får baghjul af en lidt anderledes dressing med kaffe som hovedingrediens.

- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | portionsstore hele fisk, for eksempel dorade eller makrel |
- | salt og peber |
- | olie |
1 spsk. | hel kaffebønne |
1 dl. | neutral olie |
dl. | revet parmesan |
1 stk. | lime |
2 stk | courgetter |
2 stk | forårsløg |
4 håndfulde | spinatblade |
Sådan gør du
- 1.Rens fisken, og drys den med salt og peber.
- 2.Pensl med olie og grill den, indtil skindet har fin farve på begge sider.
- 3.Kom kaffebønner i en morter og knus, indtil konsistensen er som groft kværnet peber.
- 4.Kom kaffe, olie og ost i en skål, rør rundt.
- 5.Smag til med limesaft, salt og peber.
- 6.Skær courgetter og løg i tynde skiver.
- 7.Vend courgette og løg med dressingen i en skål.
- 8.Vend grøntsagerne med spinat, og server til den nygrillede fisk.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad