Grillet fisk med kaffekrydret salat

Den grillede fisk med tilhørende salat får baghjul af en lidt anderledes dressing med kaffe som hovedingrediens. 
Grillet fisk med kaffekrydret salat
  • 4 Personer

Ingredienser

4 stk portionsstore hele fisk, for eksempel dorade eller makrel
- salt og peber
- olie
1 spsk. hel kaffebønne
1 dl. neutral olie
dl. revet parmesan
1 stk. lime
2 stk courgetter
2 stk forårsløg
4 håndfulde spinatblade

Sådan gør du

  1. 1.Rens fisken, og drys den med salt og peber.
  2. 2.Pensl med olie og grill den, indtil skindet har fin farve på begge sider.
  3. 3.Kom kaffebønner i en morter og knus, indtil konsistensen er som groft kværnet peber.
  4. 4.Kom kaffe, olie og ost i en skål, rør rundt.
  5. 5.Smag til med limesaft, salt og peber.
  6. 6.Skær courgetter og løg i tynde skiver.
  7. 7.Vend courgette og løg med dressingen i en skål.
  8. 8.Vend grøntsagerne med spinat, og server til den nygrillede fisk.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad