Grillede kartofler og fennikel. Pebermakrel hertil
AFTENSMAD

Grillede kartofler og fennikel. Pebermakrel hertil

Kartofler og fennikel er centrum i denne opskrift. De får deres gode smag fra grillen, og vi nøjes derfor blot med at krydre med lidt fed makrel tilsidst. 
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

1 kg kartofler
2 stk. fennikel
2 spsk. olivenolie
140 g tomatkoncentrat
dl. olie
2 spsk. Rød balsamico
1 stk. hakket løg
4 spsk. hakket bredbladet persille
- salt og peber
2 stk. pebermakrel

Sådan gør du

  1. 1
    Skrub kartoflerne, og kog dem næsten møre.
  2. 2
    Afdryp, og vend med olie.
  3. 3
    Skær fennikel i både, og vend med olie.
  4. 4
    Læg fennikel og kartofler på grillen, og gril dem møre og gyldne.
  5. 5
    Rør dippen sammen og smag til med salt og peber.
  6. 6
    Bræk makrellen i mindre stykker, og server med de nygrillede grøntsager og dip.