Grillede kartofler og fennikel. Pebermakrel hertil
Kartofler og fennikel er centrum i denne opskrift. De får deres gode smag fra grillen, og vi nøjes derfor blot med at krydre med lidt fed makrel tilsidst.
4 Personer
30 Minutes
Ingredienser
1 kg
kartofler
2 stk.
fennikel
2 spsk.
olivenolie
140 g
tomatkoncentrat
dl
olie
2 spsk.
Rød balsamico
1 stk.
hakket løg
4 spsk.
hakket bredbladet persille
-
salt og peber
2 stk.
pebermakrel
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skrub kartoflerne, og kog dem næsten møre.
2
Afdryp, og vend med olie.
3
Skær fennikel i både, og vend med olie.
4
Læg fennikel og kartofler på grillen, og gril dem møre og gyldne.
5
Rør dippen sammen og smag til med salt og peber.
6
Bræk makrellen i mindre stykker, og server med de nygrillede grøntsager og dip.