Dadler med chokolade
Fyldig og sød konfekt helt uden sukker – perfekt til julefadet eller som fredagssnolder!

- 0 Personer
Chokoladetrøffel
100 g | smør Kokossmør |
1 dl. | kaffe Varm kaffe |
0.5 dl. | kakao |
3 stk | dadler |
20 stk | dadler |
75 g | overtrækschokolade |
Drys
lidt | pistacienødder hakkede |
lidt | kokos |
lidt | spiselige blomster |
Sådan gør du
- 1.Kom smør i en skål og hæld varm kaffe henover, og lad det smelte.
- 2.Rør sammen med kakao og 3 fint hakkede dadler.
- 3.Stil i køleskab 1 time.
- 4.Pil stenene ud af resten af dadlerne og fyld nogle med den let stivnede trøffel.
- 5.Smelt overtrækschokoladen og dyp nogle dadler heri.
- 6.Drys med nødder, kokos og tørrede blomster. Stil køligt.
Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen,
#snacks og tilbehør,
#dessert og #weekend og gæster