Redaktionen anbefaler
| 1 dl | mælk |
| 1 stk. | æg str. M/L |
| 1.5 spsk. | sukker |
| 0.75 tsk. | fint salt |
| 0.5 tsk. | stødt kardemomme |
| 12 g | gær |
| 250 g | hvedemel |
| 75 g | koldt smør i tern |
| 50 g | blødt smør |
| 50 g | sukker |
| 100 g | marcipan groftrevet |
| 1 stk. | citronskal, revet (fra 1 citron) |
| - | æg til pensling |
| - | perlesukker og mandelflager, til drys |
| 4 spsk. | flormelis |
| 0.5 stk. | Saften af en citron |
Hvis du vil have endnu mere citrussmag i kringlen, så skær 1/3 af remoncen og fordel et par skefulde appelsinmarmelade eller lemoncurd på toppen af remoncen, inden du fletter dejen.