Brug bananerne i en lækker og varm risret med kokosmælk, rosiner og kanel.
2 Personer
55 Minutes
Det skal du bruge:
400 ml
kokosmælk
200 g
brune ris
1 spsk.
Fairtrade-rørsukker
25 g
rosiner
0.5 tsk.
salt
0.5
Fairtrade-bananer
2 spsk.
kokosolie
-
ahornsirup , et skvæt
1 knsp.
kanel
ANNONCE
Sådan gør du
1
Opvarm kokosmælk og ris i en pande ved lav varme og bring det i kog. Tilsæt lidt vand, smag blandingen til med sukker og rør godt rundt.
2
Lad risene simre i kokosmælken. Rør regelmæssigt rundt. Efter cirka 45 minutter absorberer risene al væske og er færdige. Tjek konsistensen – hvis risene stadig er lidt hårde, kan du tilsætte lidt mere vand og lade risene simre videre.
3
Rør rosiner og salt i de færdigkogte ris og lad blandingen hvile i et par minutter.
4
Skræl bananen og skær den i skiver. Opvarm lidt kokosolie og steg bananskiverne kort. Tilsæt derefter en lille smule ahornsirup og lad det karamellisere.
5
Fordel den cremede ris i to skåle eller tallerkener. Tilsæt bananskiverne og drys med kanel.