Tærte med marinerede bær
- 6 Personer
Ingredienser
2 ruller | tærtedej færdigkøbt |
Fyld
250 g | mascarpone |
1.5 dl. | cremefraiche/piskefløde |
50 g | flormelis |
1 stk. | fed vaniljestang |
Marinerede bær
250 g | jordbær |
150 g | hindbær |
150 g | blåbær |
dl. | Drambui eller Grand Marnier |
1 spsk. | flormelis |
- | Reven skal af økoappelsin |
- | Mynte eller lavendel |
Sådan gør du
-
1Beklæd en aflang tærteform med dejen (15x24 cm)
-
2Prik bunden, og bag tærten ved 200°, til den er gylden og sprød.
-
3Lad den afkøle.
-
4Pisk mascarpone og cremefraiche med flormelis og vanilje.
-
5Skær større jordbær i halve eller kvarte, og bland med den øvrige frugt, likør flormelis og appelsinskal. Fordel de marinerede bær på cremen, og pynt med mynte eller lavendel.